Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Csád

Csádban eladó ingatlan

Csád egy közép-afrikai állam, amely északra határolja Líbiát, keletre Szudánnal, délnyugatra Kamerunnal és Nigériával, nyugatra Nigerrel és délkel a Közép-afrikai Köztársasággal.

A főváros N'Djamena.

Csádban az ingatlanpiac fejlődik, mivel Csád a világ három legszegényebb országának egyike, és politikai és gazdasági instabilitás jellemzi.

A Csádban eladásra szánt ingatlanok nem túl sokak, és nem jó minőségűek, mert földrajzilag távoli, piszkos és korlátozott infrastruktúrával kell foglalkoznunk. Mindazonáltal ezek a kihívások lehetőséget adhatnak megfizethető ingatlanok értékesítésére és megfizethető áron történő értékesítésére, tekintettel az ország kétségbeesett igényeire.

Mielőtt eldöntené, hogy Chad-ban eladásra szánt ingatlant vásárolnak, tudnia kell, hogy sok afrikai országban az államnak minden magán- és közterülete van, ez azt jelenti, hogy a szabad vagy szabadon tartott földterület az állam tulajdonában van.

Az első város, ahol keres egy ingatlanot, az a főváros, N'Djamena városa, amely az ország legnagyobb városi központja, politikai és adminisztratív szíve. Két olyan terület van, ahol Chad fővárosában eladásra keresnek ingatlanokat: az a közigazgatási terület, amely szintén a legnyugatibb és a régi rész, ahol történelmi épületek koncentrálódnak.

Egy másik érdekes város, ahol meg lehet vásárolni egy Csádban eladó ingatlanot, Gaoui városa, mindössze 10 km-re N'Djamenától. Gaoui a hagyományos kultúra fővárosa, Sao, egy eltűnt civilizáció, amely Csád egész területét lakta.

Csád második legnagyobb városa Sarh, és nagyon érdekes hely, ha el kívánja költözni és vásárolni ingatlant eladó Csádban.

  •  
    Csádba költözés. Külföldön élnek és Csádban élnek

        Most olvasóink jól ismerik bennünket. Mindig olyan személyt keresünk, amely személyre szabott, hogy bárki visszanyerhesse dimenzióját, és a lehető legmegfelelőbb módon tegye meg. Még ma is, annak ellenére, hogy érezte magát a hőt, úgy döntöttünk, hogy egy igazán érvényes alternatívát adunk ...

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB